JF-LOGO

Keramički premaz

Keramički premaz

Keramički premaz vozila

Keramički premaz vozila započinje temeljitim vanjskim pranjem vozila kako bi se uklonili svi ostaci prljavštine i nečistoća. Zatim se koristi posebna glina kako bi se uklonili mali komadi nečistoća koji nisu vidljivi golim okom, ali koji mogu naštetiti laku. Nakon toga slijedi višeslojno poliranje i korekcija laka, što uključuje uklanjanje ogrebotina, oksidacije i drugih oštećenja na površini laka vašeg vozila. Ovaj proces obavlja se pomoću specijaliziranih strojeva i profesionalnih proizvoda za poliranje i korekciju laka.

Nakon poliranja, na vozilo se nanosi keramička zaštita. Keramička zaštita je vrlo dugotrajna i učinkovita zaštita koja stvara tanki sloj koji štiti lak od štetnih vanjskih utjecaja. Keramička zaštita se nanosi u nekoliko slojeva što osigurava dugotrajnu zaštitu laka vašeg vozila. Ovisno o vrsti i kvaliteti keramičke zaštite, njezina trajnost može biti od 1 do 5 godina.

Uz dugotrajnu zaštitu laka, keramička zaštita također poboljšava sjaj vašeg vozila i olakšava održavanje vozila čistim. Voda i nečistoće klize s površine laka, što olakšava pranje i čišćenje vozila.

Ova usluga pruža potpunu zaštitu vašeg vozila i poboljšava njegov izgled. Vaše vozilo će izgledati kao novo nakon ove usluge, a dugotrajna zaštita laka omogućava vam miran um dok vaše vozilo ostaje zaštićeno od štetnih utjecaja okoline.

Keramička zaštita za stakla

Postupak je sličan keramičkom premazu za vozila. Razlika je u opremi koja se specijalno koristi samo za tretman stakla.

Keramički premaz za kožu

Postupak počinje čišćenjem sjedala i drugih površina od kože. Koristi se poseban kemijski preparat koji čisti kožu i uklanja nečistoće i prljavštinu. 

Preparat se nanosi na sjedala i ostavlja neko vrijeme kako bi djelovao, nakon čega se pažljivo uklanja. To omogućava čišćenje svih dubljih slojeva kože.

Nakon temeljitog čišćenja, sjedala se osuše i pažljivo pregledaju kako bi se provjerilo je li koža potpuno čista i bez tragova nečistoća. Nakon toga se nanosi keramički premaz koji štiti sjedala i daje im sjajni izgled.

Keramički premaz se nanosi na kožu pomoću aplikatora. Premaz stvara tanki sloj na površini kože koji sprječava prodor prljavštine, vlage i UV zraka. Osim toga, keramički premaz pruža otpornost na ogrebotine i ostale vanjske utjecaje.

Keramički premaz ima dugotrajno djelovanje i trajno štiti kožu sjedala. Kada se nanese, sjedala dobivaju novi izgled i postaju otpornija na vanjske utjecaje. Sjedala također postaju lakša za održavanje jer se nečistoće i prljavština mogu lako obrisati.

Detaljno kemijsko čišćenje kože i nanošenje keramičkog premaza omogućava obnovu i dugotrajnu zaštitu sjedala od kože u vozilima, čime se produljuje životni vijek sjedala i poboljšava izgled vozila.

KONTAKTIRAJTE NAS

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAŠ JE PRIORITET

Ukoliko želite da vaše vozilo bude tretirano na najbolji mogući način, ne ustručavajte se kontaktirati tvrtku Josipa Ferenčića.

DOGOVORITE TERMIN / ZATRAŽITE PONUDU