JF-LOGO

Dezinfekcija ozonom

Dezinfekcija ozonom

Dezinfekcija ozonom uklanja neugodne mirise, mirise cigareta te uništava bakterije i viruse bez neugodnih mirisa kemikalija.

Dezinfekcija ozonom uklanja neugodne mirise, mirise cigareta te uništava bakterije i viruse bez neugodnih mirisa kemikalija

Ozon je plin bez boje, ali oštra mirisa. Stvara se u gornjim slojevima zemljine atmosfere i njegova glavna funkcija je da nas štiti od štetnog UV zračenja. Ljudi ga najčešće koriste u medicinske ili higijenske svrhe jer uništava patogene organizme dok je njegova upotreba bezbolna i sigurna.

U slučaju vašeg vozila, dezinfekcija ozonom je jedini učinkoviti način potpune dezinfekcije unutrašnjosti vozila. Ozon prodire u površinski sloj materijala te na kemijskoj razini uništava do 99% mikroorganizama.

Proces dezinfekcije ozonom

Dezinfekcija automobila ozonom je proces koji koristi plinski ozon (O3) kako bi se uklonili neugodni mirisi, bakterije i virusi. Specijalizirani generator ozona, kroz sondu, ubrizgava plin u vozilo na određeni period, prilagođen jačini mirisa. Plin se ispušta u automobil, neutralizira mirise te uklanja sve bakterije i viruse.

Ozonski tretmani su najefikasnija metoda za uklanjanje neugodnih mirisa u automobilima. Budući da je ozon u plinovitom stanju, on može prodrijeti u sve unutrašnje dijelove automobila, poput skrivenih otvora, prostora ispod sjedala i tapetarskih vlakana, te dosegnuti sve kutove i područja koja se ne mogu očistiti standardnim metodama čišćenja.

Dekontaminirana unutrašnjost očišćena je istovremeno i od peludi, grinja i klica koje mogu izazvati alergijske reakcije.

Dodatno, ozon je ekološki prihvatljiv jer se nakon tretmana brzo razgrađuje u kisik, ne ostavljajući nikakve štetne ostatke ili mirise. To čini ozonsku dezinfekciju sigurnom za korisnike vozila i okoliš.

Ova metoda je idealna za osobe s alergijama ili osjetljivim respiratornim sustavom, pružajući sigurno i zdravo okruženje u vašem vozilu.

Kontaktirajte nas danas i zakažite svoj termin za dezinfekciju ozonom.

KONTAKTIRAJTE NAS

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAŠ JE PRIORITET

Ukoliko želite da vaše vozilo bude tretirano na najbolji mogući način, ne ustručavajte se kontaktirati tvrtku Josipa Ferenčića.

DOGOVORITE TERMIN / ZATRAŽITE PONUDU