JF-LOGO

Poliranje farova, elemenata i vozila

Poliranje farova, elemenata i vozila

Poliranje farova

Poliranje farova se odnosi na brušenje površine vozila postupno finijim abrazivnim materijalima, počevši od grubljeg P180 zrna do najfinijeg P7000 zrna. Svaki sloj brušenja uklanja fine ogrebotine i nedostatke sa prethodnog sloja, dok najfiniji sloj uklanja sve preostale ogrebotine i ostavlja površinu glatkom i sjajnom. Vaši farovi će ponovno sjati kao prvog dana.

Troslojno poliranje grubom, srednjom i finom pastom

Troslojno poliranje podrazumijeva upotrebu tri različite vrste polirnih pasta koje se nanose na površinu vozila. Gruba pasta se koristi za uklanjanje dubljih ogrebotina i oštećenja. Nakon grube, srednja pasta se koristi za uklanjanje manjih ogrebotina i finije poliranje, a fina pasta za završno poliranje i postizanje sjaja.

Poliranje elemenata ili vozila

Polirati možemo i samo određene elemente u vozilu ili cijelo vozilo. Postupak je sličan poliranju farova te uključuje pranje i gliniranje dok samo poliranje može biti jednoslojno ili dvoslojno. Rezultat će elementima i vozilu dati prekrasan sjaj te dugotrajnu zaštitu.

Keramička zaštita

Ovo je dodatna usluga koja se može primijeniti nakon brušenja i poliranja. Keramička zaštita je nano premaz koji se nanosi na površinu vašeg vozila kako bi se stvorila zaštitna barijera od UV zraka, kemikalija, prljavštine i ogrebotina. Ovaj premaz vozilu daje sjaj i dubinu boje. Uz dugotrajnu zaštitu laka, keramička zaštita također poboljšava sjaj vašeg vozila i olakšava održavanje vozila čistim. Voda i nečistoće klize s površine laka, što olakšava pranje i čišćenje vozila.

Garancija

Naš iskusni tim garantira vrhunsku kvalitetu i zadovoljstvo. U slučaju bilo kakvih problema ili nedostataka sa radom koji su uzrokovani postupkom brušenja, poliranja i zaštitom tijekom dogovorenog trajanja garancije, ova usluga će biti besplatna ili će biti ponovljena kako bi se popravio problem.

Nakon procesa poliranja i keramičke zaštite, vaše vozilo će ponovno sjati i biti zaštićeno od vode i nečistoća.


Kontaktirajte nas i dogovorite termin s našim stručnim timom.

KONTAKTIRAJTE NAS

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAŠ JE PRIORITET

Ukoliko želite da vaše vozilo bude tretirano na najbolji mogući način, ne ustručavajte se kontaktirati tvrtku Josipa Ferenčića.

DOGOVORITE TERMIN / ZATRAŽITE PONUDU