JF-LOGO

Zatamnjivanje stakala i ugradnja folija

Zatamnjivanje stakala i ugradnja folija

Proces

Zatamnjivanje stakala i ugradnja zaštitnih toniranih UV folija na stakla vozila je proces postavljanja posebnih folija na stakla vozila radi smanjenja prodora UV zračenja i poboljšanja udobnosti putnika u vozilu.

Proces počinje temeljitim čišćenjem površina stakla na vozilu. Prvotno čišćenje se radi kako bi se uklonili svi ostaci prljavštine i ostataka ljepila od prethodnih folija ili naljepnica. Zatim se izrađuju posebne folije odgovarajuće veličine za svako staklo vozila.

Kada su folije izrezane i pripremljene za postavljanje, stakla se tretiraju posebnim tekućim sredstvom koje će omogućiti lakše postavljanje folija. 

Folije se pažljivo postavljaju na stakla vozila. Tokom idućeg koraka koriste se specijalni alati kako bi se uklonili mjehurići zraka ispod folija. Posljednji korak je savršeno prilagođavanje folija staklu.

Nakon postavljanja folija, vozilo se ne smije prati niti brisati do 48 sati kako bi se osiguralo da folije pravilno prianjaju na stakla vozila. Također se preporučuje izbjegavanje izloženosti suncu nekoliko sati nakon ugradnje kako bi se izbjeglo stvaranje mjehurića.

 

Prednosti zatamnjivanja stakala

Prednosti ugradnje zaštitnih toniranih UV folija i zatamnjivanja stakala vozila su brojne. Ove folije smanjuju prodor UV zračenja i pomažu u zaštiti kože i unutrašnjosti vozila od štetnih učinaka UV zraka. 

Također, folije smanjuju sjaj sunca i sprječavaju pregrijavanje unutrašnjosti vozila, čime poboljšavaju udobnost putnika. Osim toga, folije mogu pružiti dodatnu privatnost putnicima u vozilu, a također poboljšavaju i izgled vozila.

Uz sve navedene prednosti, zatamnjivanje  stakala automobila predstavlja isplativu investiciju koja će vam donijeti mnoštvo benefita tijekom dugoročnog korištenja vašeg automobila. Putnicima će vožnja biti ugodnije te privatnija.

Naš tim je prošao sveobuhvatnu edukaciju i koristi najsuvremenije alate i tehnike kako bi osigurali besprijekornu montažu folija na svakom vozilu.

Možete biti sigurni da će folije na vašem automobilu biti savršeno postavljene, bez ikakvih mjehurića ili naboranja.

Za profesionalnu ugradnju folija obratite se našem timu koji vam jamči besprijekornu montažu i savršeno pristajanje folije na staklu vašeg vozila.

 


KONTAKTIRAJTE NAS

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAŠ JE PRIORITET

Ukoliko želite da vaše vozilo bude tretirano na najbolji mogući način, ne ustručavajte se kontaktirati tvrtku Josipa Ferenčića.

DOGOVORITE TERMIN / ZATRAŽITE PONUDU