O NAMA

20+

GODINA ISKUSTVA

O NAMA

PRIJE SVEGA KVALITETA...

Nakon mnogo godina iskustva i edukacja u automobilskoj industriji, Josip je konačno otvorio vlastitu tvrtku kako bi svoje znanje i vještine primijenio na najbolji način. Tvrtka nudi visokokvalitetne usluge čišćenja i održavanja vozila, uz poseban naglasak na detalje. Uz korištenje najboljih proizvoda i tehnika, Josip i njegov tim osigurat će da vaše vozilo izgleda besprijekorno i sija kao novo. Cilj nam je da se o nama zna po našoj predanosti kvaliteti, profesionalnosti i zadovoljstvu naših klijenata.

 

Kontaktirajte nas danas i prepustite svoj automobil u sigurne ruke stručnjaka za car detailing!

Također, važno je napomenuti da Josip Ferenčić ima bogato iskustvo u radu na luksuznim automobilima, te da je svoje usluge pružao klijentima koji su vlasnici sportskih i luksuznih vozila. Uz to, Josip i njegov tim neprestano se educiraju o novim tehnologijama i proizvodima kako bi uvijek bili u korak s najnovijim trendovima i pružili najbolje moguće usluge svojim klijentima. Uz korištenje profesionalnih ručnih alata, također koristimo,strojne alate i najkvalitetnije proizvode za sve naše usluge. Stoga, ukoliko želite da vaše vozilo bude tretirano na najbolji mogući način, ne ustručavajte se kontaktirati tvrtku Josipa Ferenčića.

Stalo nam je do toga da našim klijentima pružimo vrhunsku uslugu detaljnog čišćenja automobila. 

 

Kao potvrda svega navedenog.  Josip ima diplome za sve radnje koje nudi.

KONTAKTIRAJTE NAS

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAŠ JE PRIORITET

Ukoliko želite da vaše vozilo bude tretirano na najbolji mogući način, ne ustručavajte se kontaktirati tvrtku Josipa Ferenčića.

DOGOVORITE TERMIN / ZATRAŽITE PONUDU