JF-LOGO

Kemijsko čišćenje auta

Kemijsko čišćenje auta

Kemijsko čišćenje auta uključuje sve površine, uključujući sjedala, podove, stropove, vrata, ploču instrumenata i druge dijelove. Ovaj proces obuhvaća detaljno usisavanje, čišćenje, dezinfekciju i njegu svih površina, osiguravajući da vaše vozilo bude besprijekorno čisto i svježe.

Ekstrakcijsko dubinsko čišćenje svih tekstilnih površina se odnosi na proces temeljitog čišćenja svih tekstilnih površina u vozilu, uključujući sjedala, tepihe, podnice i ostale tesktilne površine. Ovaj proces uključuje korištenje specijalne opreme za dubinsko čišćenje. Na površine se prvo raspršuje specijalna kemikalija koja se zatim usisava zajedno sa prljavštinom i nečistoćama koje se nalaze u dubljim slojevima tekstila.

Postupak kemijskog čišćenja vozila koristi ekstrakcijski stroj koji ima sposobnost dubinskog čišćenja tekstilnih površina i uklanjanja svih vrsta nečistoća, poput mrlja od hrane, pića, prljavštine, prašine i slično. Nakon što se dubinsko kemijsko čišćenje auta završi, vozilo se suši kako bi sigurali da nema vlage u tkaninama koje bi mogle dovesti do razvoja neugodnih mirisa i stvaranja plijesni.

Ekstrakcijsko dubinsko čišćenje i kemijsko čišćenje svih tekstilnih površina mogu značajno poboljšati izgled i higijenu vozila. Također, pružajući osjećaj svježine i čistoće. Ovaj proces je posebno važan ako želite prodati ili iznajmiti vozilo, jer može pomoći u podizanju vrijednosti vozila i privlačenju kupaca ili najmoprimaca.

 Kontaktirajte nas danas.

KONTAKTIRAJTE NAS

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAŠ JE PRIORITET

Ukoliko želite da vaše vozilo bude tretirano na najbolji mogući način, ne ustručavajte se kontaktirati tvrtku Josipa Ferenčića.

DOGOVORITE TERMIN / ZATRAŽITE PONUDU