JF-LOGO

Tapeciranje vozila

Tapeciranje vozila

Tapeciranje krova vozila uključuje demontažu krova vozila, uklanjanje tkanine, tapeciranje i ljepljenje nove tkanine. Tapeciranje krova vozila se obično provodi kada je stara tkanina krova oštećena, izblijedjela ili pohabana.

Postupak započinje demontažom krova s vozila čime se omogućuje lakši pristup tkanini krova. Nakon toga, stara tkanina se pažljivo uklanja kako bi se spriječilo oštećenje podloge i ostalih dijelova vozila. Zatim se priprema podloga za novu tkaninu krova.

Nova tkanina krova se pažljivo tapecira kako bi se osigurala savršena veličina i oblik. Zatim se tkanina pažljivo zalijepi na podlogu krova pomoću specijaliziranih ljepila kako bi se osigurala čvrsta i dugotrajna pričvršćenost. Tkanina se polako i pažljivo postavlja kako bi se izbjegle bilo kakve neravnine i nabori.

Nakon što je nova tkanina krova postavljena i pričvršćena na podlogu, slijedi montaža krova na vozilo.

Cijeli proces demontaže, tapeciranja, lijepljenja i montaže novog krova zahtijeva veliku stručnost i pažljiv rad kako bi se osigurala dugotrajna kvaliteta i pouzdanost. Kada je postupak završen, vozilo izgleda potpuno obnovljeno, a novi krov pruža ugodnu vožnju bez ikakvih problema s propuštanjem vode ili drugih problema.

Kontaktirajte naš stručni tim i zakažite svoj termin.

Tapeciranje krova prije procesaTapeciranje krova poslije procesa

KONTAKTIRAJTE NAS

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAŠ JE PRIORITET

Ukoliko želite da vaše vozilo bude tretirano na najbolji mogući način, ne ustručavajte se kontaktirati tvrtku Josipa Ferenčića.

DOGOVORITE TERMIN / ZATRAŽITE PONUDU